tisdag 26 februari 2008

Tips för kesellan?

Nu när det är utrett att jag inte är allergisk mot mjölk har jag tänkt börja äta kesella som mellanmål ibland. Men jag tycker inte så mycket om konsistensen. Om jag bara blandar det med lite fun light tycker jag att det känns som att äta smaksatt grädde. Blä. Idag blandade jag den med lite blåbär och det blev ganska gott.

Har ni några tips på något annat man kan ha i den?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ang. plankan så kunde jag inte stå så länge för några veckor sedan, men träning ger uppenbarligen färdighet!

Nu ska jag läsa din blogg, den har jag inte följt tidigare! :-)

Sofy sa...

Lite hemmagjord mysli och tärnat äpple + kanel?

Skivad banan och blåbär?

Mosade jordubbar/hallon?

Susanna sa...

Sofy - Tack tack! De låter goda allihop. Ska testas :)

Erika sa...

Jag brukar blanda kesellan med hallon, blåbär och lite passionsfrukt. Tror vilken frukt som helst passar bra :)

Sofy sa...

Å så tipsar jag igen om Milbona istället för kesella...köps på Lidl och kostar ca 12 kronor för 500 gram. Halva priset och lika god!

...länkar till dig nu på min sida! :)

Slow-Eva sa...

Rivet äpple och kanel funkar, fast blir också lite läskig konsistens. Om man blandar i bär och kanske lite honung och låter det frysa lite blir det som glass. Det är gott!

Anonym sa...

Mosad banan och bär (hallon eller blåbär) är min absoluta favorit. Det blir som glass....

Anonym sa...

Krossad ananas (på burk för bekvämlighetens skull) med en lämplig Fun Light (typ tropisk) är gott med kesellan.

Susanna sa...

Tack, tack, tack alla ni för tipsen! Nu vet jag i alla fall var jag ska börja!