söndag 21 september 2008

Mat och träning


Sådär ja, då var denna träningsveckan officiellt avslutad. En bra vecka där mycket jobb resulterade i färre pass än normalt, men pass där jag ändå fick anstränga mig ordentligt. Idag tränade jag ryggen som bråkat duktigt de sista dagarna, jag ska försöka få tid hos sjukgymnasten snarast. Dagen har också inneburit en friare matdag som inleddes med färska frallor på balkongen. Mysigt och gott. Jag har också testat på Ben och Jerry's New York Super Fugde Chunk (som jag dock nästan tyckte var lite väl söt), och ikväll blir det en liten skål smågodis.


Något som jag inhandlade idag var Satsumas. Äntligen (fast väldigt tidigt)! Jag älskar dem när säsongen just börjat och de är sådär härligt sura.En av veckans luncher blev favoriträtten lax och valnötspasta. Recept finns här. Gudomligt!


När min kompis var här förra helgen fixade vi ihop en smarrig efterrätt jag måste visa bild på :) Frukt i ugn med riven mörk choklad över. Den mörka chokladen innehöll bitar av pistagenötter, som gjorde att frukten fick en härlig crunch.Nej, nu är det snart dags för en sen middag i form av fisksoppa och därefter tv-mys.

3 kommentarer:

Andréa sa...

Jag skulle ha behövt allt det där igår när jag var så bakis :P

Vill du komma och cykla nästa måndag föresten?

Susanna sa...

Ja det vill jag! Det ser ut som att jag är ledig hela måndagen, så jag ska nog orka släpa mig upp. Vid 11.30 är det dock Challenge på Sportlife med dubbla instruktörer som jag hade tänkt gå på, men om vi är ambitiösa och om du har tid kan vi ju käka frukost ihop efter cyklingen, umgås lite och sedan träna det :) Annars blir det fint med bara cyklingen också, du bör ju vara lite mör i kroppen efter loppet.

Jozan sa...

Oooh vad gott det ser ut!! Jisses *slurp* :)