onsdag 27 augusti 2008

Lugn morgonlöpning följd av intervju

Imorse skuttade jag ur sängen och i löparkläderna. Väl utanför dörren upptäckte jag att det regnade ganska bra, men kom på att jag inte skulle vara ute så långe och orkade inte hämta regnkläderna.

30 minuters lugn jogging (154/171) blev det, med det primära syftet att känna av läget med den stukade foten. Den före detta stukade foten visade det sig, för den gjorde inte ont alls, varken under eller efter joggingen.

Efter lunch var jag på intervju för ett timvikariat på en arbetsplats som jag väldigt gärna skulle vilja få in foten på. Och vet ni, jag gjorde succé!! Intervjun gick jättebra, cheferna ställde relevanta och intressanta frågor som det kändes som jag svarade bra på. Nu ska bara brevidgången avklaras och sedan är det bara att vänta på att någon blir sjuk... eller tar semester :)

Ikväll väntar ett pass BodyJam. Jag har inte tränat det sedan i våras så det ska bli spännande. Jag har varit ganska spänd och nervös idag på grund av intervjun, så det ska bli skönt att släppa allt och tvingas koncentrera sig på att dansa i rätt riktning.

Vet ni förresten hur mycket 1,5 morot blir om man river den? På talriken nedan har jag redan hunnit sluka hälften...

2 kommentarer:

Andréa sa...

Åh, grattis!! Hoppas folk blir sjuka :)

Susanna sa...

Tack :D