tisdag 10 februari 2009

Yes! Både Functional Moves och BodyStep!!

När jag flyttar om tre veckor kommer jag att ha ett gym precis runt hörnet. Perfekt för styrketräningen och för de pass som erbjuds där (bland annat Army och roliga spinningpass). Ungefär en månad innan sambon och jag köpte lägenhet förnyade jag dock mitt årskort hos Sportlife men det finns inget Sportlifegym nära den nya lägenheten. Först tänkte jag försöka sälja kortet, men så kikade jag lite på vilka pass som kommer att erbjudas på det Sportlifegym som blir närmast lägenheten (2 kilomter bort).

De kommer visst ha bland annat att Functional Moves (vilket ser ut att vara copyrightsskyddat och förhoppningsvis precis lika suveränt som det pass jag tränade på Nikekonventet), Body Step (favoritpasset), Body Combat och Afro. Pass som inte finns på kvartersgymmet. Plötsligt blev jag väldigt sugen på att ha två gymkort ett tag...

8 kommentarer:

Anonym sa...

... Och spinningklasserna finns på City Domkyrkan ytterligare 1 km bort.. perfekt ju! ;)

Susanna sa...

Ja faktiskt :D

Anonym sa...

Du fröken, det blir ingenting med att sälja några sportlife kort här inte... Jag kommer att jobba både på city och ullevi och då måste du fan hänga där...Jämt.

Petra sa...

Härligt! Jag har också två träningskort, varför välja när man kan få både och? =)

Snorkkis sa...

Ja, varför välja när man kan både äta kakan och ha den kvar :) . Kostnade för träningsgrejer kan man alltid motivera på nåt bra sätt i budgeten.

Susanna sa...

Julia - Aha, nej då kan jag ju inte sälja det!

Petra - Exakt ;)

Snorkfröken - Ja och eftersom träningskläder är typ de enda kläder jag köper nuförtiden så sparar man ju iaf in på vanliga kläder...

Cizzi sa...

Låter som en bra anledning att hålla kvar kortet =)

Susanna sa...

Cizzi - Indeed. Ser väldigt mycket fram emot den där fuktionella styrkan!