söndag 15 februari 2009

Ryck upp dig, snart släpper vi ju ut korna!



Min bror var lite gullig härokvällen när jag beklagade mig över saker som känns jobbiga just nu. Han uttryckte då i ett försök att muntra upp mig följande fras "Men du, snart blir det ju vår och så, solen skiner mer, då känns ju allt lättare. Och sen är det ju inte så länge tills vi släpper ut djuren heller, det är ju roligt!"

Haha, ja varför ska man krångla till det egentligen? Jag blir ju faktiskt glad av att se kornas lyckorus. Lika bra då att leta upp lite bilder och börja rycka upp sig redan nu!


8 kommentarer:

Snorkkis sa...

Oj, nu blev jag riktigt sugen på vårväder. Måste ha varit bilderna :) . Och visst har din bror rätt!

Anonym sa...

mysigt. när släpps de ut? lite roligt att läsa först gymfjolla-erikas blogg med vinter och skidåkning, och sen din - med vår och kor och grönt gräs. :-)

Em Löfgren sa...

hihi vilka härliga bilder!! jag älskar djur! våren är underbar, längtar alltidtill 1 maj För då släpper vi ut hästarna! kanske samma känsloa som för dig när ni släpper ut djuren!?!? =)

Susanna sa...

Snorkfröken - Ja visst blir man? Vill ha vår nu!

Sara - Ja det är verkligen härligt att se hur glada de blir över att få springa omkring som de vill. De brukar få släppas ut i slutet av april ungefär, när det är varmt nog. Haha, ja lite skillnad där... Själv gillar jag nog vår och höst bäst av alla årstider.

Emliscious - =) Djur kan göra en så lycklig! Ja det är en fantastisk känsla att stå där och se hur glada de är!

carro sa...

Ha, ha... "Att kossorna snart släpps ut". Tja det kan nog pigga upp nu i mörkret och kylan *L*. Jag längtar som fasen till jag slipper alla underställtröjor och vintertights på löpturerna. Att springa på våren är helt ljuvligt :D

Susanna sa...

Carro - Ja det är det verkligen! Och att det snarare är regel än undantag att få springa i solsken då gör inte saken värre... Vill ha vår nu!!

K sa...

Väldigt vackra hagar.

Susanna sa...

K - Ja de är verkligen vackra. Längtar alltid till att strosa omkring i dem när jag varit borta från landet en period.