lördag 11 juli 2009

Godbits styrketräning

Från förra sommaren - brodern, jag och sambon. Önskar vädret vore lika fint idag...

Jodå, mina benhinnor är stumma idag och jag bytte därför ut lättdistansen mot styrketräning. Fokus låg på ben och core, såsom alla mina senaste styrkepass sett ut. Jag börjar bli riktigt sugen på att få pumpa upp armar och axlar, men hinns inte riktigt med just nu.

Med några specialövningar funna i en gammal body fick rygg och baksida lår jobba, medan benen tränades med de vanligare övningarna vadpress, utfall med ena benet på bänk och benpress. Min energinivå var lite låg, och jag kunde inte vara speciellt explosiv utan lade till ett extra set i de flesta övningar som konpensation.

Ett problem, om än ett angenämt sådant, är att mina muskler definitivt börjar träda fram mer nu. Jätteroligt och snyggt, men blir till ett problem när man är ensam i gymmet och upptäcker hur ljuset smickrar ens konturer. Lite långa pauser mellan seten idag alltså, haha.

Veckans träning är härmed avslutad. Strax ska jag bege mig till en 25-årsfest, och senare ikväll ska jag per cykel möta upp ett par andra vänner mitt ute i skogen varifrån vi i gemensam trupp ska cykla till nöjesmetropolen Sigges Loge. En årlig traditon som brukar ge vackra sångstunder och flertalet dryckespauser. Hoppas er lördagskväll blir lika fylld av lycka och gemenskap som jag hoppas att min blir!

8 kommentarer:

Sofia sa...

Cykling=träning.
Vätskepåfyllning=bra. (?)
Glöm inte pulsklockan så ses vi på sigges!

Andréa sa...

haha, ja det är bäst du tar på pulsklockan under cykelturen! ;)

Hoppas ni får superkul!!

(ps: kanske, kanske, kanske BB kl 19 imorn om du är hemma. Hör av mig om det blir nåt!)

Malena sa...

Gash Sigges loge :-) Hoppas ni hade superkul!

Petra Månström sa...

Hoppas du hade en toppenkväll!!

Malin sa...

Låter som en jätte mysig kväll! Hoppas att den blev trevlig. :)
Blev det någon dans?

J sa...

Shit vad du tränar :) och nä du kan inte säga att jag gör det...hinner aldrig, är sjuk, jobbar eller bakis ;)

Cicci sa...

Vilket fint foto på er!
ha ha, kul när formen känns bra!

Susanna sa...

Sofia - Tack så mycket för hjälpen vid vätskestationerna ja, särskillt den fasta stationen mellan 00.00 och 01.55. Så smarta vi är...

Andréa - När man har druckit lite känns det som att man cyklar hur fort som helst, skoj! Tävlade lite med kompisarna på vägen hem i en jättebrant backe och vann föga oväntat ;)


Malena - Ja det är en nöjesmeteropol det du :) Inte samma sak där nu som förr dock, och i lördags var det heller knappt något folk. Men det är lite speciellt ändå.

Petra - Tack, det hade jag verkligen :)

Malin - Ja lite dans, men som det ganska ofta är spelades det mest odansvänlig konstig musik...

J - Skillnaden är att när du väl är frisk och tränar sedan tränar du typ tre timmar i sträck din galning :)

Cicci - Tack :) Haha, jo det är skoj, får inte glömma bort att underhålla de där musklerna också, och inte bara stå och spegla sig :D