tisdag 28 juli 2009

Återhämtningsjogg

Det blir dessvärre ingen skön återhämtningsjogg för mig idag. Inatt vaknade jag flera gånger av hosta och en lätt ömmande hals. Nu under dagen känns det bättre men fortfarande inte ok nog för att springa. Kanske, kanske imorgon. Om inte hoppas jag i alla fall vara pigg nog att träna core eller något annat lite lugnare. Det är svårt att inte träna efter en så härlig träningsupplevelse som söndagens!

7 kommentarer:

Träningsglädje sa...

usch då, låter tråkigt. hoppas du kryar på dig illa kvickt! kram!

Anonym sa...

Krya på dig, men du.. jag känner också en enorm glädje inför träningen sen i söndags. flera människor med samma intresse och motivation är så otroligt roligt!

Marina sa...

Krya på dig tjejen!
Har du förresten något tips vad gäller luckor, skåp etc. i Lidingököket (faktum-serien)? :)

Sofy sa...

Du är grym Sus! POWER-Sus, värsta bästa långa löpturen på leden ju!!!

Kram

Joel B sa...

Det är verkligen frustrerande när man så gärna vill ge sig ut och springa, men man av olika anledningar inte kan.

Jag är också sjukt pepp sedan i söndags, men det är så mycket jobb nu så löpningen kommer antagligen att bli lidande. Jag ska försöka klämma in så mycket träning som det är möjligt i veckan.

Krya på dig!

mikael sa...

Hoppas du snart kryar på dig!

Frustrerande att behöva vila när man har fått en energikick.

Det är därför som jag drar mig för att gå till doktorn med mina benhinnor. Dumt! Jag vet ... men jag vill så gärna träna.

Susanna sa...

Sara - Ja tack, det hoppas jag också på...

River - Tack! Ja visst var det en ordentlig motivationshöjare att träna ihop hela söndagen. Jätteroligt att vara en grupp som tar sig fram tillsammans!

Marina - Tack så mycket!
Dessvärre har jag inte så mycket koll på köket bortsett från att det är snyggt :) Det mesta satt redan i vår lägenhet då vi köpte den, sedan har vi byggt till ett par skåp bara. Modellen som visades på bilden i din blogg är ganska lik vårt kök. När vi skulle bygga till åkte vi till Ikea och mätte och donade, och tog hjälp av personalen vid köksavdelningen för att få ihop allt. Det funkade jättebra, de hade mycket koll. Det enda jag kan tipsa om är hur oerhört smidigt det är med utdragbara lådor. Perfekt tex där man har mjöl och dylikt. Lycka till!

Sofy - Tack så jättemycket, och kul att ha dig tillbaka!!

Joel - Ja all den energin och motivationen man fick i söndags kommer man nog att leva länge på! Är redan sugen på att fortsätta springa leden :)

Mikael - Tack så mycket! Jaa, det är det verkligen, jag vill bara ut och springa _nu_ :) Måste ju hinna träna lite till innan vi springer ihop igen.