lördag 8 augusti 2009

Bästa coren

Jag är precis hemkommen från ett fantastiskt roligt corepass. Bara roliga och nytänkta övningar som verkligen fick det att suga i magen och bränna i ryggen. Fin fördelning mellan mage och rygg (äntligen!), en stor utmaning för balansen och riktigt tunga övningar. Jag blir så väldigt glad av att ha fått ut så mycket träning och så mycket lyckokänslor av ett enda litet corepass! Perfekt start på en härlig lördag som först ska spenderas med älsklingen i stan och sedan med ett vinglas i handen hemma hos Andréa.

7 kommentarer:

Marina sa...

Länge sedan jag gick på corepass i grupp. Där jag tränar har de uppehåll på "coren" nu men om någon veckan drar det igång igen. Heja! :D Ha en bra lördag tjejen!

Andréa sa...

Kul, då ska köra hennes pass lite mera!

Snorkfröken S sa...

Kul att få en sådan positiv överraskning och eftersmak! Antar att du känner dig rak och utsträckt nu!

Ebba sa...

Gud vad längesen jag gick på något pass! Borde nog ta och göra det snart igen =) Kommer ihåg att jag brukade gilla corepassen jättemycket. Hoppas att du får en skön söndag =)

Susanna sa...

Marina - Jag tycker det blir så väldigt mycket roligare och lättare att träna mage och korsrygg i grupp, så det är bra att det finns core. Ska blir skönt med höstschema och lite fler pass bara ja.

Andréa - Gör det, jag har träningsvärk idag :)

Snorkfröken - Ja, det är häftigt när ett så lugnt pass som core kan ge en sådan kick! Och idag (dagen efter) har jag härligt med träningsvärk i alla delar av magmuskulaturen som finns känns det som.

Ebba - Det är rolig omväxling att slänga in styrka i grupp istället för att bara träna själv tycker jag. Dels får man idéer till nya övningar och dels är det inte lika lätt att ge upp när man har fullt av folk omkring sig. Tack detsamma!

Mikaela Mars sa...

Grymt! Har hittills inte hittat ett corepass som åstadkommer just detta, har gått rätt snopen därifrån. Vart tränar du någonstans, är det möjligtvis SATS?

Petra sa...

Harligt med variation och att bli glatt overaskad dessutom! For det ar ju, som du sager, svart att fa ratt balans pa ovningarna. Dessutom kan man ju njuta av vinet extra mycket da:)