måndag 29 juni 2009

Eh... en massagestav tack?


Idag har jag varit i köptagen. I mataffären hittade jag ett spännande grönt te med tranbärssmak (undrar om det funkar som iste?) och till min väldiga lycka även mjölkfri nästan-mjölkchoklad (gjord på rismjölk). Dessutom inhandlades lite varor från delikatessdisken som ska avnjutas ikväll, bland annat kräfstjärtar i vitlök och marineras parmesanost.

Vid ett stopp på stadsbiblioteket lånade jag annat Runners Worlds stora Löparbok och en bok om läkande Supermat.


Så var jag slutligen framme vid den egentliga destinationen, Ryggakuten, där jag köpte min efterlängtade the Stick. The Stick är alltså en stav som används för att massera musklerna, lösa muskelknutar och öka blodcirkulationen. Lite svårt att välja ord vid samtal kring denna, så den kommer fortsättas att refereras till som sticken ;)




Jag har testat den lite under dagen och det har känts riktigt bra i musklerna. När jag har behandlat vaderna som jag är stel i har det känts som om den fått musklerna att mjukna och slappna av. Det ska bli superspännande att behandla vaderna och skenbenen med sticken och se vad det gör för mina benhinneproblem. Jag är förhoppningsfull!

För en timme sedan avslutade jag ett 45 minuters stationscorepass. Riktigt roligt att träna core i grupp igen, det var ett tag sedan, och extra roligt med stationsträning som blir så varierat. Ordentligt varmt och svettigt blev det dock, och jag fasar lite över hur mycket av löparenergin som gick åt vid corepasset. Ska nämligen springa fartlek om en dryg ttmme. Bara att ladda om!

4 kommentarer:

Petra sa...

Det där verkar ju vara en riktigt fiffig pryl :)

Löpning & Livet sa...

hoppas det går/gick bra! snart är det dags för dig att vara med på löpträningarna med aw!!!

J sa...

Ser ut som en sån matta taxichaffisar beruakr ha :)

Susanna sa...

Petra - Det verkar den minsann vara, och om den nu dessutom funkar så bra som den verkar kommer den att bli oumbärlig

Andréa - Ja, på intervallerna iaf :)

J - Haha, det har du rätt i!