måndag 8 juni 2009

Status: väntar

Ett nästanfärdigt inlägg med bilder från veckan ligger ickepublicerat då jag valde Officetittande framför bloggande igårkväll. Ett kanonbra mag och ryggträningspass tränades igår och ett par skogspromenader avhandlades vid olika tillfällen i helgen. Idag fick jag hoppa in på jobbet tidigare än beräknat och kan därför inte blogga ordentligt igen förrän imorgon. Inte heller kan jag springa veckans första löppass idag. Träning och bloggande får vänta tills imorgon!

2 kommentarer:

carro sa...

Då får vi ge oss till tåls då:)
Läste även igenom ditt förra inlägg. Bra jobbat! Vilken natur. Måste vart fantastiskt!
Om du känner att du har en bra rytm, andning och känsla. Strunta då i om siffran på din klocka visar lite högre procentvärden. Du känner naturligtvis din kropp bäst. Men jag tror att det finns viss risk att man hämmar sin utveckling i början, om man stirrar för mkt på siffror istället för att lyssna på vad kroppen och känslan säger.

Susanna sa...

Carro - Haha, ja det får ni allt :) Tack så mycket, det var hur härligt som helst! Hm, bra tips, funderar också lite över det. Det känns sällan lika jobbigt som pulsklockan visar, kanske ska känna efter lite mer istället för att lita på den...