tisdag 9 juni 2009

Darrar

Ett av få anständiga kort som finns på Jamie Eason (sökte på "Fitness Model" på Google och blev lite trött på alla bilder i minimala bikinis och utmanande poser. De är ju så coola bara de står rätt upp och ner!)


Då var dagens ena träningspass genomkört - styrka för armar och axlar. Nästan själv i gymmet njöt jag mig igenom drop sets och vanliga sets. Hantellyft åt sidan i drop set, tricepspress mot pannan, hammercurls, axelpress, push down i drop set och bicepscurl i drop set. Mina armar var så stumma efter detta att jag knappt kunde böja dem när jag skulle ha på mig jackan... Nu sitter jag en snabbis här framför datorn medan sambon lagar köttbullar. Önskar jag hade en bra videokamra att filma hur mina armar darrar av den enorma ansträngning det tydligen är för dem att vila mot skrivbordet. Antar att passet var effektivt :) Nu väntar några timmar av hemmafixande och socialiserande innan det är dags att springa!

6 kommentarer:

Sebastian sa...

Oj vad du tränar armar hårt :) Tycker vi om! Kommer blis kön träningsvärk några dagar...

Cizzi sa...

Härligt jobbat! =)

Malin sa...

Vilken brud! Det är så himla snyggt med muskler. Så länge de fortfarande är kvinnliga vill säga!

Löpning & Livet sa...

usch det där tycker jag inte är snyggt :) bättre med bilder på dig! ;) (visst tycker jag det är finare att ha synliga muskler än att vara pinnsmal och ha noll former, men lagom är ju bäst som vanligt)

ser fram mot kaffet, jag håller på att svämma över av saker som måste sägas och redas ut! :D

Cicci sa...

Ja ... vilken kropp!

Susanna sa...

Sebastian - Ja det kommer komma till användning i Conans cirkel sen när jag vågar testa det...

Cizzi - Tack!

Malin - Ja verkligen! Den här tjejen lyckas med både och tycker jag, även om jag egentligen tycker det vore lite snyggare med lite former på hennes muskler.

Andréa - Haha, det är bra att du är ärlig! Tack så mycket för teet, skönt att få babbla av sig. Behövs nog dock mer babbel över vin någon dag tror jag!

Cicci - Ganska häftigt ja :)