torsdag 9 oktober 2008

Torsdag 9/10 - Styrketräning och proteinpulver

Dagens träning bestod i styrka för ben, rumpa och vader. Ett roligt pass med hög puls. Ännu roligare var att jag höjde vikterna i samtliga övningar. Inte illa, och det brännde gott i benen ska ni veta! Antagligen kommer träningsvärken nästintill att ta kål på mig, men jag hoppas och ber att den inte slår till ordentligt förrän på lördag då jag har vilodag. Imorgon ska jag nämligen springa ett tempo eller fartlekspass, beroende på humör -så benen, det vore bra om ni väntar med att stelna till tills efter det, tack!

Bortsett från träningen har det varit en ganska lugn dag. Jag fick mitt proteinpulver levererat hem till dörren, ganska nice. Som ni kanske kan utläsa ur mina ganska kassa kamerabilder är det tre sorters Protec protein, en blanding av vassle och kasein och tre burkar Omega-3. Dessutom fick man en shaker på köpet då man betalade med kort eller hur det nu var.


Chokladsmaken på proteinet var ok, det är sällan jag tycker att cholkadprotein smakar gott.

Jordgubbssmaken var lite mesig men det lär jag nog uppskatta om det birar till att jag inte tröttnar på den lika snabbt.

Vaniljproteinet har jag hittills bara haft i en smootie med hallon, mjölk och banan, men där passade det utmärkt och det är så jag har tänkt anvnända den smaken. Kanske kan testa med jordgubb i smootiesarna också förresten?

Hursomhelst, gott att ha fyllt på proteinförrådet igen! Det är ett smidigt mellanmål att ta ihop med en frukt, särskilt på mitt nya jobb som är så stressigt att de tio sekundrarna som det tar att svepa en proteindrink är all tid man får för ett mellanmål.

8 kommentarer:

Cizzi sa...

Proteinpulver är alltid intressant. En del är mumma och en del är bara fyyyy... Kanske ska testa nån av dessa.

Susanna sa...

Cizzi - Ja det skiljer en del i smak. Dessa var ok men inte jättegoda. Godast tycker jag att Double Pro av samma märke är godare, det kan man blanda med mjölk och blanda till en gegga och äta med sked. Väldigt gott!

Andréa sa...

Vi får väl se vad kostvetaren säger om alla tillskott :P Haha, vi ses imorn, det ska bli kul!!

Susanna sa...

Andréa - Noo, inte ta bort proteinpulver!! Well, you know best. Ska bli spännande imorgon!

Johanna sa...

Jag tycker inte heller at choklad är nån höjdare på protein... min favvo av de jag smakat är banan! =)

Susanna sa...

Johanna - Jag är nog beredd att hålla med dig, banansmakerna kan vara väldigt goda. Cholkaden däremot smakar nästan alltid helt tillgjort och smörigt.

Mikaela sa...

Jag tycker den med choklad är god

Susanna sa...

Mikaela - Jasså ;) Jag tycker att den smakar lite smörigt, men det är helt klart drickbar!