tisdag 28 oktober 2008

Nästan slut på intensivtjobbandet

Jag är ganska slutkörd. Det är tärande att vara på jobbet så mycket som jag har varit, speciellt då det ena jobbet är så intensivt som det är. Jag hinner inte ens äta mellanmål - inte konstigt om energin tar slut. När jag lämnade jobbet vid fyratiden igår var jag oerhört trött, men det var inte sömn jag hade brist på, utan mat. Jag stannade vid ett mysigt café och drack latte och åt en härlig macka med avokadoröra. Innan jag hade fått mat i mig var det inte ens att tänka på att åka till gymmet, men efter maten kände jag mig i alla fall liiite piggare, så gymmet blev det. Rygg och mage fick sig välbehövliga genomkörare innan jag tog mig hem, lagade mat och satte mig i soffan.

Egentligen hade jag tänkt springa imorse, men jag skippade det i förmån för sömn och kvalitetstid med sambon. På torsdag morgon tar jag bilen till Småland och där tänker jag i alla fall springa långt och ofta i den vackra skogen. Men, först väntar 29 timmar på jobbet (med 6 timmars sovande jour inräknat). Därefter är den idiotiska überintensiva arbetsperioden äntligen över. Det tänker jag fira med ett utrensande BodyStep pass!

7 kommentarer:

Andréa sa...

Usch det låter jobbigt! Tur att det inte är så länge kvar.. Synd att du ska till småland, annars kunde du ju ha följt med på armyn! :)

Puma sa...

skönt att det snart är över. ta hand om dig!!

Susanna sa...

Andréa - Ja, lite jobbigt är det, men jag börjar se ljuset i tunneln. Ringer dig imorgon när jag har en stund över och bestämmer träff :)

Puma - Verkligen! Tack, jag ska :)

emliscious sa...

ojoj vilken arbetstid! klart du behöver sömn då för att palla!!

Sofy sa...

phu, blir trött av att läsa om det. Ska det vara såhär igen elle rhar det bara varit nu?

Susanna sa...

Emliscious - Jo, det kändes ok att prioritera bort träningen den dagen :)

Sofy - Jag förstår det :) Men nu är det sista dan. Det har blivit så eftersom jag är timvikarie nu och vill visa att jag ställer upp och jobbar... Men jag tänker nog inte tacka ja till så många jobb igen, jag har lärt mig min läxa om ledighet nu!

Evasleva sa...

Vad bra att du tar hand om dig när det är så tungt på jobbet. Skönt att det är över nu.