fredag 7 november 2008

Vänner och magiska piller

Dagen har och ska ägnas åt vänner och träning. Tidigt imorse mötte jag upp Andréa för kostrådgivning och allmänt trevligt babbel. Sammanfattningsvis gav kostrådgivningen att jag ska äta mer mat och bättra på mellanmålen med kolhydrater. Wohoo, mera mat och kolisar!

Utrensande promenad?
Efter att A och jag skiljts åt satte jag mig på tåget mot Småland där jag ska spendera helgen. Lunch med föräldrarna avhandlades, varpå jag gav mig ut i skogen för en kort promenad. Ljudboken lämnade jag hemma eftersom jag ville gå och njuta av lugnet och tysnaden och låta tankarna flyta dit de ville. Men jag kunde visst lika gärna tagit med boken ändå, för det enda jag kunde koncentrera mig på var den påfrestande låten jag hade i huvudet (den från den, i och för sig väldigt träffande, reklamfilmen om måttligt alkoholintag), och mina tankar blev det ingen ordning på i alla fall.

Boxning på tjejkvällen
Ikväll skulle jag ha mött upp Sofia för en tjejkväll bestående av boxning, mat och vin. S kände sig dock inte helt kry utan valde klokt men tråkigt nog att ställa in den gemensamma träningen. Socialiserandet orkar hon dock med, så det blir bara mat och vin ihop och det är ju inte fy skam det heller! I brist på boxning svirade jag om till mina allra vackraste träningskläder och behandlade ben och armar i hemmagymmet. Så skönt att träna själv och slippa ta hänsyn till massa andra människor!


Utfallsgång...

Magiska piller för formförbättring
Som den (i och för sig lite fuskigt fördelaktiga) bilden ovan visar syns visst mina armmuskler en del redan. Jag är inte direkt missnöjd med min form, men jag tycker samtidigt inte att den står i proportion till min träningsinsats, vilket jag vill komma tillrätta med genom kostrådgivningen. Förra helgen var jag dock som bekant på en fest där jag hade extremt kort kjol, så jag fuskade lite (och det här har jag inte ens vågat berätta för Andréa, jag tror att hon kommer att skälla på mig nu!). Jag köpte pillrena Diet Fuel och knaprade på dem innan morgonträning och vid lunch och middag i några dagar. Jag vet inte hur eller varför, eller ens om det finns ett äkta samband - men vid de två tillfällen jag hittills använt mig av pillrena har mina muskler blivit mer framträdande. Jag har inte gått ner i vikt, så jag tror inte att det beror på vätskeförlust, men mina muskler har blivit synligare. Diet Fuel slank ner första gången i början av sommaren, och ett par veckor efteråt såg min mage ut såhär. Detta är såklart ingen långsiktig lösning, till det har jag kostrådgivningen, men kortsiktigt fuskar jag alltså ibland. There, I said it! =)



5 kommentarer:

carro sa...

Synd att det inte blev någon box. Är ju galet kul. Snyggt att du fixade till ett bra gympass ändå.
Pillerna, tycker du gör rätt i att testa. Har ju funkat på dig förut. Kan ju knappast vara farliga eftersom dom säljs i var och varannan butik:)

Löpning & Livet sa...

Hahaha :D Jag tror nog att det mest var placebo är jag rädd.. Nu har jag iofs inte superkoll på vad de där pillrena innehåller, men jag tvivlar på att "massa fett" helt plötsligt skulle ha försvunnit, då gissar jag mer på vatten.. Ska läsa in mig lite på det och återkomma! Men hädanefter håller du dig borta från pillrerna!! :P

Löpning & Livet sa...

Alltså.. nu menar jag inte att du har "massa fett" som kan försvinna! (Kom på att det kanske inte var bästa ordvalet) men du förstår kanske vad jag menar.. Ha en superskön helg nu så hörs vi, kram!

Puma sa...

kul effekt på pillrena - vad det nu än beror på. jag tycker du är grym i alla fall!

Susanna sa...

Carro - Ja box är verkligen kul. Och jobbigt! Får se till att ta det nån annan gång, det blir ju roligare då man går med någon man känner.

Andréa - Tack för justeringen :) Och jag ser inga problem med att förändringen skulle vara placebo, det gör mig ingenting, haha. Men som sagt, jag ska inte köpa fler sen.

Puma - Åh, tack!