torsdag 6 november 2008

Träningsupdate

Lite mindre träning än jag vant mig vid den senate tiden har det blivit, detta främst på grund av att jobbet tagit upp mycket av min tid. I måndags tränade jag styrka - ett helt ok pass som för ovanlighetens skull resulterade i träningsvärk i både rygg och mage. I tisdags försökte jag mig på löpintervaller ute innan frukost, men fick ge upp efter tio minuter eftersom jag fick sjukt ont i magen. Jag gav mig på ett nytt intervallförsök efter jobbet på gymmets crosstrainer, men det gick sådär. Det är inte alls lika lätt att komma upp i puls på konditonsmaskinkerna som ute i löpspåret. Sen tycker jag att det är mentalt jobbigare att ta ut mig till max inne i gymmet också. Det är mycket härligare att känna att man springer för fullt och använder varje fiber i sin kropp, utan att begränas i sina rörelser av en maskin. Men, när det är mörkt ute är det inte så mycket att göra åt.

Igår tränade jag inte alls, utan spenderade kvällen på biodate med sambon. Väldigt mysigt! Men vet ni vad som har tagit sig hit från Usa nu? Karamellkrydda (socker) till popcornen. Jag fattar inte hur någon skulle vilja blanda de två smakerna. Usch!

Och så idag, då stod det morgonlöpning på schemat. Och morgonlöpning blev det. En stundtals lite tung tur för benen, men väldigt lätt för sinnet. Det var oerhört skönt att lufsa fram i skogen och rensa tankarna. 61 minuters löpning med medel på 78% av max. Perfekt start på dagen. Nu väntar jobb fram till 22 ikväll, sen är jag ledig i fyra dagar igen!

3 kommentarer:

Andréa sa...

Det där med intervaller UTAN mat i megen får vi nog diskutera imorn :D
(ja, du kan ju gissa vad jag tycker om det :P)

Susanna sa...

Andrea - Haha, jaja. Du får lära mig imorgon :) Ser väldigt mycket fram emot att ses!

Evasleva sa...

tack för tipset med batteriet. ska testa det nästa gång det händer.