måndag 3 november 2008

Halloweenfest och bloggbubbla

Ledigheten var underbar. Mycket utearbete på föräldragården blev det - frisk luft, vardagsmotion och socialiserande med brodern - allt på en gång. Perfekt! Ett par träningspass hanns ocskå med, ett långpass på rekordsträckan 14 km (stolt!) och ett styrkepass med fokus på bålstabilitet.

På lördagen gick en Halloweenfest av stapeln. Åh så kul det är att klä ut sig! Ännu roligare att jag fick en ursäkt att ha min underbara polisdräkt, då jag kom på att jag kunde göra den lite läskig genom att "tatuera" mig med äckliga sår. Här nedan följer lite bilder på kompisarna och mig.






Men jag har kommit på en sak. En sak som inte ställer bloggandet i en så positiv dager. Nu när jag jobbar så mycket som jag gör hinner jag inte med något bloggande under dagarna, utan lever mig nästan lite maniskt in i bloggvärlden på min knappa fritid. Fritid som jag skulle kunna spendera med min ä:ing. Men istället sitter jag där i soffan jämte honom, men ändå inte med honom. Jag är i en bloggbubbla. Det krävs mer, och jag vill mer. En tid framöver blir det därför mer fokus på honom och mindre fokus på min och era bloggar. Det bör inte dröja alltförlänge innan det lugnar ner med jobben och jag får mer tid över till allt. Men tills dess kommer mina inlägg här vara lite färre och lite kortare.

8 kommentarer:

Puma sa...

åh vilken kul fest det såg ut att vara. snygg outfit också! grattis till rekordsträckan!!

Löpning & Livet sa...

Grattis till rekordet! Och snygg outfit :D Vi ses på fredag, kram!

Anonym sa...

Det är rätt, ge mer uppmärksamhet till bror min! =)

Visst var det en riktigt rolig fest!?

Slow-Eva sa...

Snygg kostym och vad bra det blev med såren!

Klart du ska lägga tid på din älskling. Vi väntar :)

Cizzi sa...

Kanonsnygga utklädnader =)

Susanna sa...

Puma - Tack tack. Ja, det var en väldigt kul kväll :)

Andrea - Tackar! Ser fram emot att ses imorgon!

Evelina - Ja, visst förtjänar han det ;) ? JAA, en väldigt kul fest var det (fram tills en viss hulk spårade ur, men det var ju inget spökvärdinnan hade kunnat göra något åt). Tycker att det ska bli en tradition!

Evasleva - Tack så mycket! Jo, när man tänker efter så klart att man ska prioritera om lite. Skönt att höra att ni finns kvar :D

Cizzi - Tack!!! =D

Anonym sa...

haha gillar den gröna killen

Susanna sa...

Lova - Haha, ja han var ganska galen. Hulken skulle han föreställa. Det tog ett tag att måla honom grön bara... och det var tydligen ännu värre att få bort färgen dagen efter :)