lördag 6 december 2008

Snabbcykling med julstämning

Shrek the Halls

Det är mysigt att cykla till jobbet på morgonen nu. Speciellt på helgerna då gatorna är stilla. Mörkt och tyst, men adventsljusstakar och stjärnor i fönstren. Igår var de 60 minutrarna på cykeln min enda träning, och idag blir de bara 30 sådana (rejält svettig är jag då jag kommer fram, så det får allt räknas som träning även om det också är transport). Efter jobbet idag blir jag hämtad av älsklingen för att ta oss en tripp till Liseberg. Ännu mer mys!


Igår hade mannen och jag hör och häpna en ledig kväll ihop. Jag fick för mig att jag ville överraska honom med nybakade lussekatter när han kom hem från jobbet, men så kom han för en gångs skull hem tidigare än beräknat, så vi fick baka tillsammans istället. Det blev bra det också, och i bara farten bakade vi ut en deg pepparkakor också. Sedan fikade vi gott till Julkalendern innan vi fortsatte julstämningen med att se Shrek the halls. Imorgon väntar spinnig med Andréa och studie av vackra kvinnokroppar på Fitness Festivalen!

Världens sötaste katt?

3 kommentarer:

Andréa sa...

Åh! Du kanske kan ta med en lussekatt till mig?! :)

Cizzi sa...

Coolaste katten ever!!

Susanna sa...

Andréa - Ja det kanske jag kan :) Vi kan gå och läska alla bodybuilders med dem, de som inte fått äta sånt på flera månader, haha.

Cizzi - Verkligen! Han är så skön!