måndag 1 februari 2010

Gratis träning!


Se till att ta en Metro idag, World Class bjuder på gratis träning för dig och en vän! Själv är jag riktigt sugen på att testa deras X-fit!

Det är för övrigt ljuvligt att landa hemma i soffan efter två extremt intensiva jobbdygn. Lyxade dessutom till det lite extra genom att besöka caféet Mauritz som Mikkan tipsar om. Fikatime!



6 kommentarer:

Madde sa...

Jag är ev i Sthlm och håller en kurs i kettlebells den helgen. Just nu är det dock inte tillräckligt många bokade, så jag vet lite närmare. Helgen efter, och helgen innan, funkar dock kanon!

Löpning & Livet sa...

du skulle haffat med mig också! ska försöka sno åt mig ett par metro också :)

Susanna sa...

Madde - Alright. Jag mailade lite med sara och andréa och detta var den enda helgen på över en månad som båda vi kunde, så vi får kanske köra på den och så har du något roligt inplanerat oavsett hur det blir, kettlebellskurs eller vinkväll :) Sen blir det såklart fler också, då får vi försöka pricka in ett datum där alla kan (vilket verkligen inte är det lättaste med flera personer som jobbar kvällar och helger...).

Andréa - Jag stack in där på väg hem från jobbet, men annras hade jag gjort det. Den där hembakta frallan var såå god. Bra, sno alla sådana du kan, hehehe!

Madde sa...

Japp, vi får helt enkelt se. Om en evcka eller så vet jag! :)

Mikkan sa...

Hurra - visst är det ett superduperställe i all sin enkelhet! :)

Susanna sa...

Mikkan - Jaa, så skönt att komma in där och det var helt lugnt, och med den klassiska musiken. Fast bäst var ändå frallan, så god! Till och med bättre än hemlagat, eftersom jag inte skulle ha lyxat till det med så mycket ost. Mmm.