söndag 21 februari 2010

Snöhelg

Härliga bloggläsare; jag har det bara bra, fast jag inte bloggat. Jag har varit i småland i helgen igen (åkte efter den trevliga after worken) och bland annat normadvandrat ut till en ö, där det grillades och socialiserades med fina vänner. Och självklart passade jag på att köra en sprint ut till ön, i den nästan meterhöga höga snön.

Imorgon jobbar jag dygn men jag återkommer igen på tisdag. Då har jag förhoppningsvis tagit ett steg närmare att bli lika duktig som min nya hästguru - senast jag var i stallet fick hon sin häst att flytta på sig genom att bara titta uppfordrande på den. Gissa om jag vill lära mig allt hon kan...?


4 kommentarer:

Emliscious sa...

spännande =) själv hinner jag inte rida supermycket så jag har en hjälpryttare nu! hon har bland annat lärt min häst att pussa så beställning haha och räcka vacker hov!

Susanna sa...

Emliscious - Då är det ju perfekt att hitta någon som vill vara medryttare, det blir ju en win-win. Så skönt att slippa dåligt samvete när man inte hinner med. Räknar med att få skaffa någon medryttare sen när jag väl skaffar egen häst igen, annars hinner man ju inte!

Mikaela Mars sa...

gudars, ser grymt ut, tänk vad härligt vi har det i vinter ändå trots allt kaos och sådär!

Kul att även du hittat till råkostbloggen förresten, visst är det ett bra initiativ att samla allt sånt på ett ställe?!

Annika sa...

Så härliga vinterbilder! Blir så glad av att se spralliga powersus :)