onsdag 24 februari 2010

Raw food och extensiva intervaller


Min kärlek till raw food växer. Så roligt det plötsligt blivit att "laga" mat! Massor med härliga nötter och naturliga produkter som kombineras och flätas samman ger en härlig känsla i själen, för att inte tala om att man hur man blir fylld av energi efter en måltid istället för att gå in i någon slags matkoma, som man annars ofta gör.


Från den här underbara receptbanken som byggs upp har jag hämtat många recept de senaste dagarna. Vardagssallad, bovetegröt, bovete a la malta, frukostyoghurt och igår till kvällsmat de vackra morots- och zuccinirullarna.


Igår tränade jag också 75 minuter spinning coachad av Activio. Roligt för en kontrollfreak som jag! Extra roligt med extensiva intervaller - var lite lagom svettigt och jobbigt medan vi jobbade, men efter en lång nedvarvning gick jag från salen fylld av energi. Under kvällen var jag så pigg och fräsch i kroppen att det inte kändes att jag tränat, fast när jag vaknade imorse hade jag ändock den typiska "jaghartränathårtigår" känslan i kroppen. Perfekt kombination!

8 kommentarer:

Träningsglädje sa...

åh, fin mat. ser lite japansk ut!!

Emliscious sa...

älskar "rena" smaker! när råvaror får smaka det som de var tänkt att de skulle smaka! därför jag älskar saluhallar! därför man ska köpa säsongsgrönsaker! tomater ska smaka växthus inte kemikalie/vatten/luft!

underbara bilder!

Andréa sa...

fint! :)

är bovetegröten god? jag har bara kokat bovete som tillbehör ist för ris/pasta/bulgur/matvete etc

Mikaela Mars sa...

Även jag fastnade för de där rullarna, kan tänka att de var smarriga! :)

Anonym sa...

人是受想像力所支配的。 ..................................................

Karin sa...

Morots- och zuccinirullarna såg väldigt goda och fräscha ut! Åt du något till dem?

tove sa...

du skulle inte kunna ge min några rawfood recept du tycker om som jag kan lägga på min blogg?
super bra blogg förresten! :D

Suzan sa...

åh, gott gott gott!