måndag 14 juli 2008

Jag cyklar och cyklar...

Idag tänkte jag att eftersom jag ändå cyklar så mycket ute kunde jag likagärna fortsätta inne.

Dagens totala mängd cykling, på stationär och vanlig, blev 135 minuter. Först fram och tillbaka till jobbet (60 min), sedan fram och tillbaka till gymmet (30 min) och så även ett spinningpass på gymmet (45 min). Addera gårdagens styrketräning för benen och man får ett par ganska möra ben.

På spinningen idag koncentrerade jag mig på att försöka nå den där nära maxpulskänslan av lycka och utmattning som jag kan få i löpningen. På cykeln tycker jag att det är svårare, men i ett par intervaller gick det faktiskt! Först kändes det som om benen skulle dö, men efter ett par sekunders envishet släppte det och allt blev fantastiskt igen.

En annan sak känns väldigt skön och det är att jag ska till kiropraktorn imorgon, äntligen. Jag har haft så ont i ryggen i flera veckor nu att jag haft svårt att hålla humöret och tålamodet uppe. Dessutom är jag lättad över att min ömma benhinna slutat ömma efter endast fem dagars löpvila. Jag tänker dock ändå för säkerhets skull beställa tid för specialgjorda sulor, det är nog bra om jag ska kunna springa så mycket som jag vill springa...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad mycket cykling. Bra jobbat!!

Sofy sa...

CykelSUS!

Susanna sa...

Elin - Ja det blev en del :) Tack!

Sofy - Haha, ja kanske det =)