torsdag 26 november 2009

Det finns en fördel...

... med att sova utan sambon ibland. Jag fann den i onsdags morse. Klockan var ställd på 06 och jag hade tänkt morgonjogga. Min kropp behövde definitivt en återhämtningsjogg. Men, sängen är ju varm och tanken på det dygnslånga arbetspasset som låg framför mig fick mig att tveka. Somna om kanske?

Hade jag haft min älskling jämte mig hade jag definitivt valt att krypa tillbaka in i hans famn och slumra vidare. Men nu hade jag inte det, så morgonjoggen segrade. Fem härligt lugna kilometrar avverkades och mina benhinnor påvisade att de frestats. Skönt att jag kom iväg (den här gången...)!

Nu har jag precis kommit hem efter ett pass BodyBalance. Kände att kroppen kunde få ytterligare en dag av lugn träning. Imorgon väntar långpass och på lördag planerar jag att trasa sönder några muskelceller i ben, rumpa och vader.

Tack så mycket för alla peppande kommentarer på löpningen i tisdags! Betyder massvis!

2 kommentarer:

Petra sa...

Härligt jobbat! Och håller med, det är sjukt svårt att ta sig upp så där tidigt - men man ångrar aldrig att man tagit sig ut när man kommer tillbaka :)

J sa...

JAg var såååå nära att sluta läsa efter morgonjoggning 06.00 ;) Ja sjukt korta löpband...fattar inte grejen utan skrattar bara. Särskilt det där med att bara ha ena foten på bandet ;)