lördag 24 oktober 2009

Kroppen vet vad som väntar

Bild från rosabandet24timmar.se


Jag sitter på jobbet och känner ett starkt sug efter salt. Jag saltar maten, smakar, saltar lite till. Vad är det som händer tänker jag, och inser plötsligt att min kropp har fungerat snabbare än hjärnan i det här fallet. Vad är det den ställer in sig på? Jo - ett fyra timmar långt träningspass inatt.

Här har jag gått och sett fram så mycket emot själva tillställningen och stämningen att jag liksom lite glömt bort att jag faktiskt ska träna också. Jag ska ju sitta där i fyra härliga timmar och klart som sjutton ska jag ta i tills jag blir sådär riktigt härligt träningshög!

Nu börjar den mentala laddningen också, kroppen är ju redan med på tåget, och vet ni vad - jag tror jag slänger ner en extra femhundring i väskan. Det känns sådär härligt pirrigt, som att jag inte kommer vilja hoppa av cykeln när jag väl börjat. Det här ska bli helt fantastiskt!

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Oj, man blir riktigt sugen på att hastigt boka in sig på ett flyg till Göreborg, eller springa dit eller vad som helst när man läser din beskrivning. Vilken härlig känsla du verkar ha i kroppen; lite som om su väntar på tomten, har födelsedag o allt på samma gång! Ha så skoj!

Träningsglädje sa...

blir skoj när du kommer!!

Miss Agda sa...

Ha det så kul!!! Ni är grymma som kör!

Susanna sa...

Snorkkis - Haha, ja exakt så kändes det faktiskt när jag skulle somna sen på kvällen, som innan en födelsedag när man bara vill somna direkt så att det blir den där roliga dagen nu på en gång. Superkul var det :)

Sara - =) Nästa gång tar jag med mig en liter mjölk bara till dig :)

Miss Agda - Tack!!